Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

7 de desembre del 2017

La matemàtica de la història i el principi de realitat

Acabo de llegir La matemàtica de la història, llibre que explica la teoria cíclica d'Alexandre Deulofeu. Personatge ben curiós i agosarat. Ningú no podrà dir que no s'hagués mullat. Vaticina el 2029 com a data de la fi del vell imperi espanyol, entre moltes d'altres coses.
Amic del Francesc Pujols un altre personatge visionari que va fer una passa més. Seva és la seva cèlebre profecia segons la qual els catalans són éssers d'excepció pel fet de ser fills de la terra de la veritat:

Perquè seran catalans, totes les seves despeses, on vagin, els seran pagades [...] i els oferiran l'hotel, el més preuat regal que se li pugui fer a un català quan viatja. Al cap i a la fi, i pensant-hi bé, més valdrà ser català que milionari.

El principi de realitat em diu que això no és ben bé així, malauradament.

Una bona nova per enlairar els ànims. Un xat que ofereix un servei premium de manera immediata a les consultes republicanes. Comprovat! Hasta costa de creure! No va d'intrusisme ni de psicodèlia. Un consultori que faria envermellir l'Elena Francis!

Hola! T'estrelles contra una paret parlant de política amb algú que no creu en la República? Et falten respostes ales seves explicacions? Som la teva eina definitiva. Fes la teva consulta a chat.io/direct/9317375 i centenars de voluntaris t'ajudaran amb dades i arguments. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada