Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

24 de març del 2014

De l'arròs de llamàntol a l'apoteosi del Barça 23.03.2014

Un arròs de llamàntol targarí, deliciós, sense bocí de mar a Estat Pur unes plataformes del Dins.

Tarda Una AMB Sensacions ambivalents: la Mort d'Adolfo Suárez, ha de manera Anunciada matussera paper Seu omplir Parell sense Dies De La Abans Shakira em CANTANT " Boig per tu " en Castellano !

Sobre Adolfo Suárez Noms sense comentari del TOT personal: president Altre tapa del governar Que l'ha succeït 01:00 espanyol li l'Estat Ha arribat a la sola de la sabata, ni per l'adreçador Política ni en gosadia. Ei, des de la radical discrepància, no Fotem! # JoSócdeCompanys    + info

Pel Que fa a la Shakira, millor muda en castellano Que en castellà. Fins i Tot l'sí Enten millor! Aixó Demostra, mes d'policies de l'ONU, aprendre Que el català és pot.
Aquest tinglado Que han muntat fa tota la pinta d'una campanya publicitària Molt ben pensada.

I el Barça? Suprem. Aquest Resultat fa Molt de mal ... el Madrid ia Tot l'entorn espanyolista i unionista. Una rebolcada de bandera. Ha Estat com reparador bàlsam 1. El País el necessitava, Tant com el Barça. Avui és vindran Més diaris i hi Haura Més Somriures de galta 01:00 galta. Tot és i ajuda ... Que La Vida fa Pujada.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada