Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

9 de juny del 2019

Cap de setmana

Cap de setmana... que ja s'escola inexorablement. Dos dies i mig ben bons, no seré jo qui em queixi. Trencades totes les rutines setmanals -és el bo que té no estar jubilat, que el trencament és més notable, suposo-.
Temps per dinar i sopar sense presses amb els amics i la família, mercadejar, esmorzar fora de casa, fer el vermut, anar al cinema, al teatre, a escoltar música en viu i en directe, llegir a deshores, anar a la platja, pedalar unes quantes hores en bicicleta, vetllar les tomaqueres del pati...
Escoltar l'Alba Carmona al claustre dels Trinitaris va ser una grata sorpresa. El Roger Mas, a la capella de l'Index de Sant Sadurní, esplèndid com sempre. Que @evafestival s'arreli de nou a Vilafranca sisplau, sense renunciar a res del que no hagi de renunciar! 
He rellegit Plató i un ornitorrinc entren en un bar... Entendre la filosofia amb acudits. Què bo! 
Convenim amb el Joan que no té cap sentit fer ús de l'expressió anar fent, que no aporta res i que està buida de contingut. Val més dir les coses pel seu nom:
- Com estàs?
- La mar de bé /Prop de bé / Fotut/ Ni t'ho explico / Ni bé ni malament ans tot el contrari  / Bé si no entrrem en més consideracions / Fet pols /... el que sigui però anar fent, no.
La sortida en bici d'aquest matí, espectacular. Quatre hores de mar i muntanya: Vilafranca - Sant Miquel d'Olèrdola - pic de l'àliga - pantà de Foix - castell de Penyafort - Moja - Vilafranca. Amb unes vistes del Penedès marítim d'allò més interessants.
Cinc setmanes i vacances! Tempus fugit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada