Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

9 de novembre del 2014

9N L'instant previ

A la vida hi ha algunes coses que a vegades són gairebé millors quan estan a punt de passar que quan passen.
L'expectativa, les ganes, la imaginació, les possibilitats, les oportunitats, el què serà i com serà. L'instant previ és un punt en què tot pot passar, tot surt bé.
En aquests moments estem vivint un instant previ.

Avui 9N, després del 2013 -any zero-, un any congelat, un any previ, un any en què col·lectivament va calar la idea que el 2014 començaria tot de nou: l'any de la consulta... 
quan tot just s'estan obrin les seus del procés participatiu, un té la sensació de viure un altre moment zero en el camí de la consecució del país que volem.

Avui, votem el que votem, només pel fet de fer-ho, podem ajudar a abatre un altre mur i donar-nos a tot@s una nova oportunitat. En defensa pròpia.

Cap mur és per sempre.