Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

29 de maig del 2013

Surten el gegants!

El dia a dia genera un volum de notícies considerable. De bones i de no tan bones. Com ara aquestes:

Un mosaic de paisatges materials i humans d'aquesta envergadura bé s'ho mereix.

Poc atur, més renda, millor salaris, bona esperança de vida... els australians estan més satisfets que la mitjana dels països de l'OCDE
Qui pogués dir el mateix!

Una tragèdia: la mort al cim Dhalaugin, en tràgiques circumstàncies, de Juanjo Garra, després de tres nits al ras a més de 7.000m d'alçada.
Fa feredat. D'altra banda, tot plegat adquireix una dimensió tel·lúrica i de comunió home - natura ben difícil de superar.
Televisió de Lleida ret homenatge a l'alpinista Juanjo Garra amb un emotiu vídeo.

Molt bé per TV3 i el Sense Ficció Una generació en 'standby' que explora les expectatives i frustracions dels catalans d'entre 18 i 35 anys.
Es fa un pas més endavant. Ara ja estem parlant de documental interactiu, web doc . No només pots veure el documental sinó que es pot accedir a través de la xarxa a molta més informació que no apareix al documental, i interactuar. Una bona  pensada. 


Ara bé, avui 29 de maig, vigília de Corpus, a Vilafranca del Penedès, la notícia és que surten els gegants! Amb els Nans, Capgrossos i Àliga.

És temps de Patum doncs. Festa grossa.

Imatge agenda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada